6 пътеки към по-добро здраве

  • Марка: eterina
  • Кат. номер:20

Селекция от 100 % натурални етерични масла, подбрани от нас с грижа за Вашите здраве и дом!

 

Представеният стартов пакет от Еterina съдържа шест различни етерични масла по 10 мл. всяко: Етерично масло от чаено дърво, Лавандулово масло, Портокалово масло, Евкалиптово масло, Лимоново масло и масло от Бор.

 

Подбрани са шест етерични масла с доказани свойства: за повишаване на имунитета и облекчаване на симптомите на настинка и грип, с антибактериални и противовирусни, за премахване на чувството на тревожност и стрес,  за приповдигане и емоционално благополучие, за красота и наслада в ежедневието.

 

Подходящи за ароматерапия, за лична употреба, за дома или офиса. Нашите шест пътеки осигуряват спокойствие и грижа за теб и за тези, които обичаш!

 

 

 

 

54,30 лв. 43,44 лв.
Още +

 

 

 

6 ПЪТЕКИ КЪМ ПО ДОБРО ЗДРАВЕ В ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА

 

 

 

»Етерично масло от Портокал -  ревитализиращо за кожата, антисептично, неутрализиращо миризмите, антиспазматични, успокоителни, афродизиакални, противовъзпалителни, антидепресантни свойства;

»Лавандулово масло - за релаксация и добър сън;

»Етерично масло от Чаено дърво- силен антисептик, има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства;

»Лимоново масло - тонизиращо и приповдигащо;

»Евкалиптово масло - за облекчаване на симптомите на настинка и грип;

»Етерично масло от Мента- за укрепване на имунната система, с изразено противовъзпалително и антивирусно действие при инфекции на дихателните пътища..

 

  

Приложение за ароматерапия, за лична употреба, за дома или офиса. Нашите шест пътеки осигуряват спокойствие и грижа за теб и за тези, които обичаш!

 

 

Ние от Еterina ценим Вашия избор, затова ви предлагаме услугата за личен подбор. Изберете шестте масла, които отговарят на Вашите нужди и се свържете с нас, за да изготвим Вашия комплект.

Посетете страницата ни Етерични масла и изберете вашите шест пътеки към по-добро здраве!

 

 

Насладете се на натуралните продукти, предоставени Ви с любов от Еterina!