... ...

АНТИЦЕЛУЛИТНО МАСАЖНО МАСЛО Хвойна и Канела

  • Марка: eterina
  • Кат. номер:28

АНТИЦЕЛУЛИТНО МАСАЖНО МАСЛО 

ХВОЙНА и КАНЕЛА

 

Опаковка: стъклен флакон 100 ml. с капачка дозатор

  

Състав: Бадемово масло; Алое вера гел; Етерично масло от Канела; Етерично масло от Хвойна;  Витамин Е

 

100%  натурални съставки и етерични масла!

Не съдържа парабени, консерванти и оцветители!

 

Специално подбраните етеричните масла от Канела и Хвойна, спомагат за подобряване на микроциркулацията, ускоряват клетъчния метаболизъм и подпомагат борбата с целулита. Намаляват задържането на течности и образуването на стрии. Бадемовото масло улеснява проникването в дълбочина на активните съставки, Алое вера гел и Витамин Е подхранват и заздравяват кожата, правейки я гладка и сияйна. Подходящо за всички части на тялото склонни към портокалова кожа и образуване на стрии. 

Нанесено с леки масажни движения върху проблемните зони Антицелулитното масло Етерина видимо заглажда и тонизира кожата. Кожата става мека, гладка и еластична. 

 

Внимание: Пазете от деца! Преди употреба направете тест за чувствителност! Продуктът се съхранява добре затворен далеч от пряка слънчева светлина! При попадане в очите измийте обилно с вода!

Допълнителна информация +

Антицелулитен масаж на бедрата


Има различни техники за този тип масаж, ние ви предлагаме лесна и подходяща за изпълнение техника за домашна грижа. Поставете масажно масло върху дланите си и с двете ръце обхванете бедрото си, като движите ръцете си в посока от коляното нагоре към бедрото. Първите движения трябва да са галещи, след което е препоръчително да се усили натиска (без да се прекалява). Втората стъпка от масажа е със спираловидни масажни движения с умерен натиск, масажираме предимно предната повърхност на бедрото, спазвайки посоката на движение от коляното нагоре.  

По същия начин се третира и задната повърхност на бедрата. Масажът завършва с леки потупващи движения по цялата повърхност на бедрата.

 

Антицелулитен масаж на хълбоците


С дланите на ръцете масажираме с кръгови движения хълбоците, като първо движим ръцете си по посока на часовниковата стелка за 2-3 мин., след което повтаряме масажа в посока обратно на часовниковата стрелка.  Масажа завършва с размачкващи движения по мускулите на хълбоците. Може също така да се използват специални приспособления за масаж, като в този случай е добре първо да се нанесе масажното масло и леко да се втрие в кожа и едва след това да се премине към използване на масажни ролки.

Съображения при употребата на етеричните масла +

Поради голямата си концентрация, етеричните масла не бива да се нанасят неразредени върху кожата!

 

Децата, бременните, хората страдащи от астма, епилепсия, онкологични заболявания, алергии трябва да използват етеричните масла с повишено внимание и само след консултация със специалист-ароматерапевт.

 

Съхранявайте етеричните масла далече от източници на топлина и светлина. Цитрусовите масла съхранявайте в хладилник.

 

Пазете етеричните масла далеч от деца и домашни животни.

 

Когато използвате етеричните масла, бъдете внимателни да не попаднат в очите или лигавицата на устата.

 

Поради високата им концентрация, с етеричните масла се работи в капки.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност или се посъветвайте със специалист-ароматерапевт! Винаги когато използвате дадено етерично масло за първи път, направете тест за чувствителност, като капнете  една капка етерично масло върху клечка за уши след което докосвате с нея вътрешната част на китката и оставяте без да го миете 24 часа. Ако се появи сърбеж, парене, обрив или друга нежелана реакция не трябва да използваме конкретното етерично масло.

 

Моля вземете предвид, че информацията, изложена в сайта има опознавателен характер. За точно приложение на етеричните масла, моля обърнете се към специалист/ароматерапевт.