... ...

АНТИЦЕЛУЛИТНО МАСАЖНО МАСЛО Хвойна и Канела

15,00 лв.
  • Марка: eterina
  • Кат. номер: 28
Допълнителна информация
Съображения при употребата на етеричните масла
Допълнителна информация

АНТИЦЕЛУЛИТНО МАСАЖНО МАСЛО 

ХВОЙНА и КАНЕЛА

 

Опаковка: стъклен флакон 100 ml. с капачка дозатор

  

Състав: Бадемово масло; Алое вера гел; Етерично масло от Канела; Етерично масло от Хвойна;  Витамин Е

 

100%  натурални съставки и етерични масла!

Не съдържа парабени, консерванти и оцветители!

 

Специално подбраните етеричните масла от Канела и Хвойна, спомагат за подобряване на микроциркулацията, ускоряват клетъчния метаболизъм и подпомагат борбата с целулита. Намаляват задържането на течности и образуването на стрии. Бадемовото масло улеснява проникването в дълбочина на активните съставки, Алое вера гел и Витамин Е подхранват и заздравяват кожата, правейки я гладка и сияйна. Подходящо за всички части на тялото склонни към портокалова кожа и образуване на стрии. 

Нанесено с леки масажни движения върху проблемните зони Антицелулитното масло Етерина видимо заглажда и тонизира кожата. Кожата става мека, гладка и еластична. 

 

Внимание: Пазете от деца! Преди употреба направете тест за чувствителност! Продуктът се съхранява добре затворен далеч от пряка слънчева светлина! При попадане в очите измийте обилно с вода!

 

Антицелулитен масаж на бедрата


Има различни техники за този тип масаж, ние ви предлагаме лесна и подходяща за изпълнение техника за домашна грижа. Поставете масажно масло върху дланите си и с двете ръце обхванете бедрото си, като движите ръцете си в посока от коляното нагоре към бедрото. Първите движения трябва да са галещи, след което е препоръчително да се усили натиска (без да се прекалява). Втората стъпка от масажа е със спираловидни масажни движения с умерен натиск, масажираме предимно предната повърхност на бедрото, спазвайки посоката на движение от коляното нагоре.  

По същия начин се третира и задната повърхност на бедрата. Масажът завършва с леки потупващи движения по цялата повърхност на бедрата.

 

Антицелулитен масаж на хълбоците


С дланите на ръцете масажираме с кръгови движения хълбоците, като първо движим ръцете си по посока на часовниковата стелка за 2-3 мин., след което повтаряме масажа в посока обратно на часовниковата стрелка.  Масажа завършва с размачкващи движения по мускулите на хълбоците. Може също така да се използват специални приспособления за масаж, като в този случай е добре първо да се нанесе масажното масло и леко да се втрие в кожа и едва след това да се премине към използване на масажни ролки.

Съображения при употребата на етеричните масла

Поради голямата си концентрация, етеричните масла не бива да се нанасят неразредени върху кожата!

 

Децата, бременните, хората страдащи от астма, епилепсия, онкологични заболявания, алергии трябва да използват етеричните масла с повишено внимание и само след консултация със специалист-ароматерапевт.

 

Съхранявайте етеричните масла далече от източници на топлина и светлина. Цитрусовите масла съхранявайте в хладилник.

 

Пазете етеричните масла далеч от деца и домашни животни.

 

Когато използвате етеричните масла, бъдете внимателни да не попаднат в очите или лигавицата на устата.

 

Поради високата им концентрация, с етеричните масла се работи в капки.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност или се посъветвайте със специалист-ароматерапевт! Винаги когато използвате дадено етерично масло за първи път, направете тест за чувствителност, като капнете  една капка етерично масло върху клечка за уши след което докосвате с нея вътрешната част на китката и оставяте без да го миете 24 часа. Ако се появи сърбеж, парене, обрив или друга нежелана реакция не трябва да използваме конкретното етерично масло.

 

Моля вземете предвид, че информацията, изложена в сайта има опознавателен характер. За точно приложение на етеричните масла, моля обърнете се към специалист/ароматерапевт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!