... ...

Интензивно овлажняващ крем за тяло

  • Марка: Naturel
  • Кат. номер:N9

Интензивно овлажняващият крем за тяло е богат, нежен, дълбоко хидратиращ крем за тяло с незабравим и дълготраен аромат на тропическа екзотика и свежи цитруси!
Ароматът се дължи на уникалното екзотично масло Моной от о-в Таити, известно като маслото на сърфистите и на етеричното масло от сладък портокал!
Маслото от Какао е ненадминато в поддържането на влажността на кожата, а заради антиоксидантите в него възпрепятсва стареенето й.
В комбинация с маслата от Авокадо и Ший кремчето ще осигури кадифена гладкост на изсушената кожа, ще попие напълно и няма да остави досадна мазна следа. Обогатен с витамин Е и растителен глицерин от кокос, едни от най-старите средства с омекотяващи и успокояващи свойства ще възстанови еластичността на кожата. И накрая малко бета каротин, който да подчертае красивия летен загар и който прави кремчето да прилича досущ на крем Брюле!

Подходящ за всички видове кожа!

***Предоставя хидратиране в дълбочина!
*** Възстановява еластичността на кожата!
*** Омекотява кожата като кадифе!
*** Кожата ще го абсорбира напълно и никога няма да остави досадно мазна следа!
*** Богато натурални антиоксиданти и витамин Е!
*** Осигурява естествена защита на кожата и ненадмината хидратация на лявата кожа изключително мека и подхранвана през целия ден!
*** Дълготраен тропически аромат!
*** Оставя лек тропически блясък на лицето!
*** Помага за получаване на красив летен тен!
*** Деликатна защита от атмосферни влияния!
*** Пълен със силни антиоксиданти!
*** Подобрява мекотата и еластичността на епидермиса, достигайки до по-дълбоките части на роговия слой на епидермиса и остава там „запазвайки“ водата за около 24 часа!

Създаден от 100% натурални съставки Интензивно овлажняващ крем за тяло е нежна грижа за подхранване, хидратация и омекотяване на на кожата. 

•Съставки:
* Био Масло от Моной
* Био какаово масло
* Био кокосово масло
* Био манго масло
* Биологично олио
* Екстракт от див морков
* Вода
* Органичен глицерин
* Витамин Е

Начин на употреба:
Използвайте 100% естественият Интензивно овлажняващ крем за тяло, като част от ежедневната грижа за кожата на тялото. Нанесете малко количество крем върху кожата на тялото си и разтрийте до пълното му попиване. а

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ
Този крем съдържа само органични, натурални и свежи съставки, поради което има ограничен срок на съхранение. 
Използвайте Интензивно овлажняващият крем за тяло в рамките на 3-4 месеца от отварянето, за да получите максимална полза и 12 месеца, ако го съхранявате в хладилник.

20% Намаление на всички Етерични масла

Седмица за жената в eterina