...

Ексфолиращо олио за крака Foot-Oil Trake

13,80 лв. 10,90 лв.
  • Марка: TRAKE
  • Кат. номер: 1010
Допълнителна информация
Допълнителна информация

За съблазнително гладки и меки стъпала без усилия!

 

Ексфолиращо и омекотяващо олио Trake e иновативна грижа, създадена да направи ходилата ви безупречно глатки, меки и съблазнителни. То е идеално за много суха, загрубяла и напукана кожа. В зависимост от степента на увреждане на ходилата, неговите активни съставки проникват в дълбочина, омекотяват роговият слой и ефективно ексфулират мъртвите клетки, моментално и ефективно изглаждат и омекотява кожата.  След нанасяне по кожата на ходилата тяхната повърхност става мека, гладка и еластична.

 

100% натурално масло от австралийско чаено дърво облекчава възпаленията на кожата и ноктите, действа антимикробно и противогъбично и в същото време помага при симптомите на атлетичното стъпало. Етеричното масло от розмарин действа венотонично и подобрява кръвообращението, ароматизира и хидратира кожата. Салициловата киселина ефективно ексфолира, отстранява загрубелите зони и изглажда кожата. Тя потиска развитието на микроорганизмите и проявява противовъзпалително действие. Тази комбинация от активни компоненти, поднесена с маслен носител, омекотява, заглажда, хидратира и подхравна кожата на ходилата още в процеса на нанасянето. Притежава антимикробно действие срещу гъбички и бактерии, премахва неприятната миризма и дезедорира ходилата.

 

Начин на употреба: С помоща на капкомера нанесете 2 до 5 капки върху предварително измитата и суха кожа на ходилата. След което с леки масажиращи движения разнесете омекотяващото олио до пълното му попиване. 

 

Да се избягва контакт с наранена или възпалена кожа!

Да се нанесе вечер върху чиста и суха кожа на ходилата или лактите.

Да не се използва по-често от 3 пъти в седмицата.

 

Подробна информация

Салициловата киселина е бета-хидрокси киселина, която по подобие на алфа-хидроксикиселините действа ексфолиращо, но за разлика от тях прониква по- надълбоко и има по-слабо дразнещо действие.

Салициловата киселина отстранява загрубелите зони по кожата на ходилата, изглажда кожата и я ексфолира ефективно. Особено подходяща е за третиране на мазоли и загрубяла кожа.

Поради антимикробното си действие тя потиска развитието на микроорганизмите, които предизвикват неприятна миризма на ходилата и действа дезодориращо.

Поради близката си структура с аспирина проявява и противовъзпалително действие.

Маслото от чаено дърво произлиза от Австралия и е популярно повече от 70 години. Поради силните си противовъзпалителни, противомикробни, противогъбични и антивирусни свойства, неговата популярност непрекъснато расте. Маслото притежава над 100 компонента, но най-важният от тях, който има противомикробно и противовъзпалително действие, е terpinen-4-ol. Трябва да се знае обаче, че то самостоятелно няма същите свойства. Богатството от компоненти на маслото проявяват синергизъм, за да се развият безценните му качества.

Маслото  от чаено дърво е едно от  малкото масла, с които се третират гъбичките по ноктите и прониква през нокътната плочка. Помага и при рагади.

Поради тези му свойства може да се приеме, че действа общо дезодориращо върху ходилата.

Маслото от розмарин подобрява кръвообращението и подсилва действието на маслото от чаено дърво.

Тези комбинация от активни компоненти, поднесена в маслен носител, омекотява, заглажда и подхранва кожата на ходилата.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!