Ароматна бленда от етерични масла

  • Марка: eterina

Уелнес ароматизатор

 

    В последни дни прекарваме все повече време в затворени помещения, било то вкъщи или на работното място. Използването на ароматизатор в помещенията може би не е най-добрата идея, поради наличието на химически съставки в продуктите. Бавно губим връзката с природата. Поради тази причина създадохме натурална алтернатива, която е екологична, напълно безопасни за здравето и нашата дихателна система и служи като освежител на въздуха с помощта на своите натурални съставки. Етеричните масла почистват и освежават също толкова добре, колкото и комерсиалните продукти, с тази разлика, че те са напълно безобидни и здравословни.

 

    Съществува голямо разнообразие от етерични масла, всяко носещо аромата на разтението от което е извлечено. Благодарение на десетилетия прекарани в разбиране и осъзнаване благотворните влияния на различните видове масла днес използваме тези знания за да подготвим за вас натурален освежител за дома.

 

Описание на аромата: Като връхна нотка ще откриете аромат на етерично масло от _______ 

 

 

Продукт с изцяло натурален състав, без наличие на синтетични химически примеси.

Още +

Допълнителна информация

 

Състав: 

 

Положителен ефект върху ума и тялото:

 

Трайност на аромата: След отваряне продуктът ще дифузира помещението в период от 15 до 20 дни, в зависимост от условията в средата. Аромата се разпространява в обсег от 1 до 2 метра разстояние от избраното място за поставяне на уелнес ароматизатор.