...

В КАКЪВ РЕД НАНАСЯМE КОЗМЕТИКА "ЕТЕРИНА Лаб"

В КАКЪВ РЕД НАНАСЯМE КОЗМЕТИКА "ЕТЕРИНА Лаб"
28 January 2022

Първата стъпка е измиването на кожата.
Измиващият гел за лице Мей-чанг, невен и лайка е подходящ за ежедневна употреба, докато употребата на PROBIOTIC хидратиращата маска и скраб за лице е напълно достатъчна 3-4 пъти седмично!
 
Втората стъпка е серум.
Хидратиращият ни концентрат е добре да е възможно най-близо до кожата. Хиалуроновият  флуид е подходящ за употреба сутрин и/или вечер, като продуктът се нанася на лицето, шията и деколтето. 

Третата стъпка е крем.
Да, всички имат нужда от крем, дори хората с мазна кожа. Според нас всяка кожа във всяка възраст има нужда от оптимално овлажняване, оптимална бариерна функция, адекватна антиоксидантна защита от целият хаус, които наранява кожата ни. Кремът трябва да се избере спрямо типа на кожата ви, като ние в момента предлагаме тези кремове за лице

Четвъртата стъпка е околоочен крем.
Смята се, че е хубаво да се слага такъв крем поне всяка вечер, ако не и два пъти дневно. Околоочен крем Шипка хидратира и изглажда кожата под очите (а и крие тъмните кръгове!).

За финал - защита от UV увреждане и замърсяване на околната среда
Няма нужда да ви казваме колко е важна тази стъпка - колкото ни помага слънцето, толкова може и да ни вреди ако не се предпазваме от него. Нашият Минерален слънцезащитен лосион за лице  е под формата на капки за лице, предлага висока SPF защита без компромис с  безопасността на кожата. 100% натурален, това е най-добрата модерна грижа за кожата.
 
Естествено, изборът е ваш и не всеки избира да премине през всички стъпки, но ние се надяваме това да придаде структура на козметиката която сте избрали за себе си!

Каква е разликата между етеричните и ароматните масла?

read more

Споделени усещания от клиенти на "Altearah BIO

read more

Произведени във Франция, многократно награждавани за своята иновативност и органичен произход, продуктите под марка Altearah са wellness продукти, подходящи за професионална и ежедневна грижа за нашето здраве и красота.

read more
https://www.livechatalternative.com/