...

Защо етеричните масла са полезни?

Защо етеричните масла са полезни?
5 August 2019

Етеричните масла се използват от хиляди години в различни култури за медицински и здравни цели. Поради техните стимулиращи, детоксикиращи, антибактериални, антивирусни, успокояващи и антидепресантни свойства, те вече придобиват популярност като естествена и безопасна терапия за редица здравни проблеми.

Не е чудно защо, като се има предвид високата цена на сметките за здравеопазване и страничните ефекти на конвенционалните лекарства, добавянето на натурални етерични масла към ежедневието допринася за увеличаване на ползите и удоволствието от природосъобразния начин на живот.

От дълбока древност хората са познавали и използвали ценните качества на етерични масла - в ароматотерапията, като домакински почистващи препарати, в грижите за красотата и като натурални лекарства.

Ценните съставки в етеричните масла се извличат чрез дестилация и други методи, употребяващи различните части на растенията, включително цветя, листа, кора, корени и смола.

Всъщност само една капка етерично масло може да има огромни ползи за здравето.

За да Ви помогнем да разберете как да използвате етерични масла и да ги включите в здравословния си начин на живот, ние от eterina Ви предоставяме актуална и съгласувана с ароматерапевти информация, налична в секцията „Блог“.

Каква е разликата между етеричните и ароматните масла?

read more

Споделени усещания от клиенти на "Altearah BIO

read more

Произведени във Франция, многократно награждавани за своята иновативност и органичен произход, продуктите под марка Altearah са wellness продукти, подходящи за професионална и ежедневна грижа за нашето здраве и красота.

read more
https://www.livechatalternative.com/