...

Концепция "Altearah BIO" - въздействие чрез аромат и цвят

Концепция "Altearah BIO" - въздействие чрез аромат и цвят
24 June 2020

ROYAL PURPLE ENERGY  ROYAL PURPLE ENERGY

"Уморена съм, изтощена и се нуждая от презареждане на батериите си. Събуждам се, мечтаейки за малко топлина, спокойствие и уют. ROYAL PURPLE викаш ме, чувам те. Твоята прегръдка ме пренася изведнъж да на други места ... в тропическите гори, на прекрасен плаж, където мога да ходя с боси краката и също като корените с ходилата си, усещам как енергията изпълва тялото ми. Мога да се усмихна отново, заредена и заземена, чувствам се енергизирана и изпълнена с сила!"

 

https://e-eterina.eu/emerald-oxygen-30-ml.html EMERALD OXYGEN

"Слушане, съветване, изцеление ...! Дадох много и сърцето ми се затвори. Имам нужда от въздух! EMERALD, ти ме подхранваш. Дишам и отварям сърцето си отново, с увереност и приветствие. В тази интровертна почивка отново се свързвам вътрешното си аз. Сега имам повече пространство и дори мога да го споделя. Дишам отново!"

 

ORANGE CREATIVITY  ORANGE CREATIVITY

"Разпръснати от ветровете на парадоксалните си желания, мислите ми ме притискат, оставяйки ме без въздух. Аз отсъствам, игнорирайки всичко покрай мен, тъй като съм потопил сетивата в собствените си преживявания. ORANGE CREATICITY, твоята плодова мекота се среща с моята кожа, обгръща ме спокойствие породено от твоето присъствие. Искам да създавам и творя!!! Разтягам се, присъствам и цъфтя.

 

TURQUOISE SERENITY TURQUOISE SERENITY

"Думите се въртят в главата ми, в безкрайни списъци, упорити и завладяващи. стресирана съм и това личи, хората се отдръпват от мен. Раздразнението ме обгръща. TURQUOISE SERENITY, твоето присъствие ме успокоява. Мислите ми летят, леки като пеперуди, чувствам се дзен."

 

WHITE PURE WHITE PURE

"Докато пазарувам в града в събота следобед, аз се чувставам затрупана от тълпите. Миризмите и присъствията ме проследват в задушаваща въртележка. WHITE, твоят аромат ме освобождава. Чувствам твоята безупречна прозрачност и яснота, усещам нещата прости и ясни. Обгръща ме спокойствие и чистота."

https://www.livechatalternative.com/