...

Какво означава "Емоционална козметика" и защо имам нужда от нея?

Какво означава "Емоционална козметика" и защо имам нужда от нея?
25 June 2020

 

Красотата винаги допринася за нашето благополучие. Дълго време вярвахме, че красотата е резултат само от външни качества, като чертите на лицето, хармонията на тялото, извивки и силует. Вече знаем, че истинската красота се ражда отвътре, тя е нашата харизма, нашето сияние и вътрешна хармония. 

 

Днес невронауката ни показва влиянието, което нашите емоции и нашата енергия оказват върху външният ни вид, силует, кожа и красота. Това демонстрира нуждата ни да слушаме вътрешният си глас, за да можем да оптимизираме благосъстоянието си и да процъфтяваме в живота. Добре е да можем се да се освободим от всички ограничения, да бъдем уверени, позитивни, да си позволим да бъдем най-добрата версия на себе си!

 

Парфюмите AlearahBio с етерични масла са тук за да ни подкрепят в стремежа към красота и здраве в съзвучие с природата и нейните древни тайни.

Впръсването на парфюм AltearahBio не е просто рутинно действие, а усмивка към себе си – окуражаваща, ободряваща, успокояваща, такава, от каквато имате нужда в момента.

 

Каква е разликата между етеричните и ароматните масла?

read more

Споделени усещания от клиенти на "Altearah BIO

read more

Произведени във Франция, многократно награждавани за своята иновативност и органичен произход, продуктите под марка Altearah са wellness продукти, подходящи за професионална и ежедневна грижа за нашето здраве и красота.

read more
https://www.livechatalternative.com/