...

Арома сет за стая "Harmony"

13,80 лв. 12,30 лв.
  • Brand: eterina
  • Cat No: 34
Info
Info

 

Harmony

 

Арома бленд от етерични масла, които нежно успокояват съзнанието, балансират емоциите, премахват стреса и напрежението, зарежда ни с радост, спокойствие и хармония.

 

Защо да използваме етеричните масла у дома

 

Съществува голямо разнообразие от етерични масла, всяко със своя уникален аромат, носещ квинт есенцията - най-цените съставки на растението от което е получено. Използвайки нашите знания и опит в благотворните действия на етеричните масла създадохме:

 

Harmony - аромат за дома съчетал в себе си нежната и релаксираща лавандула, свежестта на кедъра и лимона, уханието на сладък портокал, загадката на бергамот и опияняващия иланг-иланг.

 

 

Натурален продукт без наличие на синтетични химични примеси.

 

100% Натурален състав

 

Поканете свежестта на природата у дома със серията "Парфюм за дома" от eterina. Ароматизирайте своя дом с натуралния аромат на етричните масла.

 

Както знаете по-голяма част от ароматизаторите за стая са на основата на химични съставки, които се дифузират във въздуха който вдишваме. Поради тази причина създаваме за вас натурална алтернатива, която е екологична и напълно безопасна за здравето ви. Запазете своята връзка с природата.

 

Етеричните масла пречистват и освежават въздуха. Те носят лечебните свойства на растенията и спомагат за преодоляване на редица здравословни проблеми.  При вдишване молекулите на етеричните масла въздействат върху човешкото тяло, като успокояват, стимулират и нежно го лекуват по природосъобразен достъпен и приятен метод.

 

Състав: Растителен етилов алкохол, етерично масло от лавандула, етерично масло от лимон, етерично масло от портокал, етерично масло от кедър, етерично масло от иланг-иланг, етерично масло от бергамот, етерично масло от салвия.

 

Трайност на аромата: След отваряне продуктът ще дифузира помещението в период от 15 до 20 дни, в зависимост от условията на средата. Аромата се разпространява в обсег от 1 до 2 метра разстояние от избраното място за поставяне на уелнес ароматизатор.

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
https://www.livechatalternative.com/