...

Рол он SUNRISE 10 мл.

11,40 лв.
  • Brand: eterina

 

Арома пакет за дифузер

 

Арома пакет за дифузер

Info
Info

Да се събудим свежи и отпочинали е нещо, което не се случва всеки ден, но може да си подарите по всяко време. Ароматерапията е наука, която връща жизнените сили и душевното равновесие само с помощта на отделни ухания, които активират различни центрове в мозъка.

 

Подарете си миг свежест и бодрост, който да озари вашата рутина. SUNRISE е арома бленд, който цели стимулиране на сетивата, ободрява и стимулира  организма за едно хармонично начало на деня.

 

Защо рол-он “SUNRISE”?

 

Всеки изгрев е едно ново начало, също както всяко наше утро. За да посрещнем дневните трудности то ние трябва да сме бодри, съсредоточени и с приповдигнато настроение. За да сме едно със себе си и с природата на помощ идват етеричните масла.

 

Рол-он SUNRISE ни помага да се усетим аромата на етеричните масла и техните свойства, които въздействат на нашата концентрация, бодрост, ведрост, мотивация и положителна енергия. Те са способни да се борят с умората, сутрешната отпадналост и липса на мотивация.

 

За да се насладите на освежаващия аромат на лавандула, ободряващата сила на мандарина, свежестта на хвойна, мъдростта на кедъра и безсмъртниче ние в eterina създадохме арома блед SUNRISE, за едно по-позитивно изживяване на всеки наш ден.

 

Как да използваме рол он от етерични масла”SUNRISE”?

 

Етеричните масла се използват най-често в ароматерапията. Те обикновено се вдишват или разреждат и прилагат директно върху кожата.

 

Рол он “SUNRISE” е арома блед от етерични масла примесен с базови масла за директно нанасяне върху кожата. С помощта на ролон може лесно и бързо да нанесете вашият любим арома бленд.

 

За да се насладите на ободряващия аромат "SUNRISE" нанесете върху вътрешната страна на китките, на слепоочията, под носа или вдишайте директно от ролон бутилката.

 

Какво съдържа рол он “SUNRISE”?

 

Етеричните масла, които се определят като афродизиакални биват:

  • Етерично масло от Лавандула
  • Етерично масло от Мандарина
  • Етерично масло от Лимон
  • Етерично масло от Безсмъртниче
  • Етерично масло от Здравец
  • Етерично масло от Хвойна

Натурални растителни масла 

  • Масло от Макадамия (базово масло)
  • Масло от Бадем (базово масло)

 

Характеристики

 

Опаковка: стъклен ролон флакон 10 ml.

Състав/INCI: Macadamia Ternifolia; Prinus Dulcis; Citrus Reticulata; Lavandula Angustifolia; Citrus Limonum; Helichrysum Italicum; Juniperus Communis; Geranium Macrorrhizum herb oil.

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
https://www.livechatalternative.com/