...

Арома бленд ЛЕКА НОЩ 10 ml.

13,70 лв.
  • Brand: eterina
  • Cat No: 41

 

Арома пакет за дифузер

 

Арома пакет за дифузер

Info
Info

Спокойният сън е от изключително значение за нашето здраве, работоспособност и добро настроение. Поради забързания начин на живот днес, именно той е това, което все по-често не ни достига. Подарете си този здрав и спокоен сън, от който имате нужда, с помощта на бленд от етерични масла “ЛЕКА НОЩ”.

 

Как въздействат етеричните масла на нашият сън?

 

Обонятелните нервни рецептори, разположени в лигавицата на носната кухина, са отговорни за предаването на сензорни данни към мозъка. Доказано е, че дадени аромати карат рецепторите да изпращат успокояващи сигнали до мозъка, които спомагат да подготвим тялото си за по-спокоен и здрав сън.

 

Етеричните масла са природни продуки с изцяло натурален състав, те имат доказани благоприятни въздейства върху тялото и ума. Приложени правилно, в подходящи съотношения и количества, етеричните масла оказват мигновен ефект: ободряващ, успокояващ, обезболяващ и др.

 

Ние създадохме арома бленд ЛЕКА НОЩ, за да ви помогнем да си осигурите пълноценната нощна почивка или по-лесно и бързо заспиване, когато и необходимо. В състава му влизат етерично масло от Лавандула, която успокоява съзнанието и съдейства за по-лесно заспиване, Иланг Иланг, който намалява натрупания стрес, Салвия, която отпуска ума и Безсмъртниче, което активно се бори с негативните емоции и страхове.

 

Как да използвам бленд от етерични масла”ЛЕКА НОЩ”?

 

Ако имате проблеми със съня и търсите да го разрешите без медикаменти, ние ви препоръчваме да опитате ароматерапия. Арома бленд “ЛЕКА НОЩ” е синергия от подбрани етерични масла, които са вашата безопасна алтернатива на фармацевтичните продукти. Етерични масла, които ефикасно успокояват ума ви и подготвят тяло за ободряващ сън. 

 

Но как въздействат те след продължителна употреба? За разлика от някои фармацевтични продукти, при етеричните масла не се получава насищане и привикване. Маслата могат да се използват и за установяване на рутина преди лягане: ако мозъкът ви свикне да свързва определени аромат с процеса на заспиване, тялото ви ще се отпуска много по-бързо и лесно.

 

Какво представлява “бленд от етерични масла”?

 

Блендиране всъщност означава смесване на няколко масла с цел засилване на техния ефект и по-добри терапевтични резултати. В ароматерапията се използва термина synergy, който най-общо казано е свойството на етеричните масла при смесване да проявяват синергия, т.е в своята съвкупност те се допълват и взаимно засилват действието си.

 

Начини на употреба

 

  • Втрийте няколко капки върху определени части на тялото си, като гърдите, китката, врата, челото, ръцете и/или краката. Преди да приложите етеричното масло, препоръчваме да го смесите с масло носител като бадемово, авокадо, или макадамия, защото кожата ви може да е чувствителна към неразредени етерични масла.
  • Добавете няколко капки в дифузер или арома лампа, които разпръскват аромата във вашата стая;
  • Поставете няколко капки (2-3) от арома бленда върху ръката си и разтрийте дланите си, преди да вдишате дълбоко;
  • Добавете арома бленда към вода и напръскайте в стаята или възглавницата си, 15-20 капки на 100 мл. вода;
  • За арома вана преди лягане, добавете няколко капки от бленда към водата;
  • Вдишване - отворете бутилката и я доближете до вашите ноздри, но не по близо от 2 - сантиметра. Вдишайте от арома бленда 2 до 4 пъти. Между отделните сесии направете 3 минутна почивка;

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
https://www.livechatalternative.com/