...

Арома бленд ЗАЩИТА от комари 10 ml.

13,70 лв.
  • Brand: eterina
  • Cat No: 41

 

Арома пакет за дифузер

 

Арома пакет за дифузер

Info
Info

Любимите етерични масла против комари са вече тук в арома бленд ЗАЩИТА. Насладете се на спокойствието на вашият дом с помощта на чистите етерични масла.

 

Усетете опияняващият аромат на Лавандула, успокояващият аромат на Лимонена трева и приповдигащ аромат на Канела както и синергията помежду им, която ви защитава от сезонните насекоми.

 

Защо “ЗАЩИТА” от комари с помощта на етеричните масла?

 

С топлите месеци идват и комарите, а с тях постоянният сърбеж. За да се предпазим прибягваме към репеленти които са базирани на DEET (диетил толуамид). Въпреки ефикасното му действие трябва да се съобразим с неговата употреба, тъй като това вещество не е съвсем безопасно - срещани страничен ефект са алергичните реакции. За това на помощ идват етеричните масла със своите полезни свойства.

 

За борба с вредните насекоми разчитаме на натуралните етерични масла които отблъскват досадните комари чрез своят аромат. Летливите агенти на маслата влияят директно на рецепторите на комарите и някои насекоми, като оставят естествения аромат на етерични масла във въздуха.

 

Какво представлява “бленд от етерични масла”?

 

Блендиране всъщност означава смесване на няколко масла с цел засилване на техния ефект и по-добри терапевтични резултати. В ароматерапията се използва термина synergy, който най-общо казано е свойството на етеричните масла при смесване да проявяват синергия, т.е в своята съвкупност те се допълват и взаимно засилват действието си.

 

Какво съдържа арома бленд “ЗАЩИТА”?

 

Етеричните масла които отблъскват комарите са:

  • Етерично масло от Лавандула
  • Етерично масло от Лимонена трева
  • Етерично масло от Канела

 

Как да използвам бленд от етерични масла”ЗАЩИТА”?

 

Комбинирането на маслата работи дори по-добре от индивидуалната им употреба, тъй като различните летливи агенти влияят на рецепторите на комарите и насекомите по различни начини. Арома бленд ЗАЩИТА е с висока концентрация на етерични масла които отблъскват комарите и освежават въздуха.

 

  • За дифузер и арома лампа

 

За да осигурите защита във вашият дом добавете от бленда във вашият дифузер или арома лампа от 3 до 5 капки и поставете устройството в близост до прозореца, външната врата.

 

Вземете под внимание че бленд от етерични масла ЗАЩИТА е със 100% концентрация на етерични масла.

Може да използвате арома бленд ЗАЩИТА за да си приготвите в домашни условия:

 

  • Спрей против комари

 

За тази цел добавете 15 до 20 капки арома бленд ЗАЩИТА към 100 мл.  дестилирана вода.

Преди всяко използване разклатете добре бутилката. Впръскайте по откритите части на тялото от 2 до 3 пъти.

ВНИМАНИЕ! Да не се пръска в очите. При попадане в очите измийте обилно с вода.

 

  • Рол-он против комари

 

За да създадете вашият личен компактен Рол-он против комари,  добавете 15 до 20 капки арома бленд ЗАЩИТА към 100 мл. растително/ базово масло или 5 до 6 капки към 50 мл. растително/ базово масло по ваш избор и след това добавете получената смес към Рол-он бутилката.

 

Нанесете на малка повърхност по откритите части на тялото ръцете, краката или шията и разтръйте с длани. Поради високата си ефективност етеричните масла отблъскват комарите нанесени в минимално количество.

 

  • Директно използване на арома бленд Защита

 

Арома бленд Защита позволява и директно използване върху кожата без разреждане. С помоща на капкомера от бутилката поставете 1-2 капки върху краката или ръцете и разнесете с длани. Не се препоръчва за директно използване при деца под 3 години или бременни.

Винаги преди употреба на етерични масла е необходимо да направите тест за чуствителност. Поставете 1 капка върху вътрешната страна на китката и разнесете. Изчакайте 10-15 минути. Ако се появи зачервяване, сърбеж или парене не използвайте. 

 

 

Вземете своята Рол-он бутилка ТУК

Рол-он бутилка 10 мл.

 

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
https://www.livechatalternative.com/