...

ХИАЛУРОНОВ ФЛУИД за всеки тип кожа 30 мл.

34,80 лв.
  • Brand: ЕТЕРИНА ЛАБ
  • Cat No: Е-5

 

Арома пакет за дифузер

 

Арома пакет за дифузер

Info
Info

Този хидратиращ концентрат е копринена, лека течност, която се абсорбира бързо в кожата. Хиалуронова киселина заключва влагата и създадава невидима бариера. Веднага след нанасяне кожата е видимо загладена, мека и сияйна. Високата концентрация на активни съставки заглажда финнити линии и бръчки и придава равномерност и на тена. 

 

Нанася се върху добре почистени лице, шия и деколте преди крем.

 

Нежна формула с ценните молукули на:

 

  • Хиалуронова киселина:  Образува тънък, невидим, прозрачен, виско-еластичен повърхностен филм. Филмът с хиалуронова киселина спомага за запазването на най-важните характеристики на младата, здрава кожа, като гъвкавост, еластичност и тонус.
  • Екстракт от зелен чай: Мощен антиоксидант, който унищожава свободните радикали, отговорни за преждевременното стареене на кожата. Тонизира кожата, активира микро-циркулацията и възвръща младостта и свежестта. 

 

Съставки по INCI (Международна номенклатура на козметичните съставки): Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum, Geraniol, Linalool

 

В продукта няма съставки, които се считат за опасни за употреба по време на бременност и кърмене.

 

Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно, далеч от нагревателни уреди, слънчева светлина и недостъпно за деца място.

 

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
https://www.livechatalternative.com/