...

Етерични масла – какво трябва да знаете за тях и как да ги използвате

19,95 лв.
  • Brand: ИЗДАТЕЛСТВО АСЕНЕВЦИ
  • Cat No: 0101
Info
Info

Вълнувате ли се от магическите способности на природата? Искате ли да се научите как да прилагате етеричните масла за здраве, спокойствие и красота? Тогава това ръководство ще бъде вашият пътеводител в света на етеричните масла – от създаването на козметика и препарати за почистване и освежаване у дома, до ароматерапията и борбата с настинки, стрес, безпокойствие и други състояния.

 

С тази книга ще научите не само как действат етеричните масла, но и как да се възползвате от техните свойства. Ще се запознаете с базовите масла и с 30 от най-използваните етерични масла, безопасната им употреба и множеството им приложения. За да се убедите в пълния ефект от използването на етерични масла, в книгата са включени 100 рецепти за физическо и емоционално здраве, грижа за себе си и семейството и хигиената у дома.

 

За автора: Кристина Антис е автор на блога The Hippy Homemaker. Като специалист по ароматерапия и билколечение, тя се е посветила на това да помага на хората да създават безопастни и натурални продукти за грижа за здравето и дома с помощта на Етеричните масла.

 

Усетете силата на природата чрез етеричните масла и забележете как за кратко време здравето и настроението ви се подобряват.

 

Година 2021
Издание Мека корица
Брой страници 200
Език Български
Тегло 0.2 kg
Размер 14.3 x 21.5 x 2 cm

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
https://www.livechatalternative.com/