Етерично масло от Лавандула и Био органична вода „Лавандула“

  • Марка: eterina
  • Кат. номер:111

Характеристики

 

Опаковка: стъклен флакон 10 ml.

Аромат: успокояващ, лек, свеж

Летливост: средна

Състав/INCI: Lavandula angustifolia oil 

Основни свойства на лавандуловото масло: успокояващо, имуностимулиращо, отхрачващо, антисептично, загряващо и дезодориращо действие. Подхранва и заздравява кожата, като стимулира регенерацията на клетките. Едно от основните масла във фината парфюмерия. 

Въздействие върху тялото: Етеричното масло от лавандула е добре познато със своите облекчаващи и успокояващи свойства, поради което е чудестно средство за ускоряване на заздравяването при изгаряния, ужилвания и други рани. Маслото от лавандула подмладява, обновява, регенерира и предпазва кожата от преждевременно стареене. Поддържа нормалната здравина и еластичността на кожата. Балансира мазната кожа и възпрепятства образуването на акне. Действа благоприятно за профилактика на устната кухина. Лавандуловото масло е незаменим помощник при проблеми със съня, тревожност и депресия. Дезодорира и неутрализира неприятните миризми в помещенията. Освежава и ароматизира дрехите в гардеробите.

Лавандулова вода: Лавандуловата вода е 100% натурален продукт получен при парна дестилацията на Lavаndula Angustifolia. Използва се за почистване и хидратиране на всеки тип кожа. Подходяща е за младежка кожа склонна към образуване акне, също така осигурява свежест и хидратация на зрялата кожа. За хармонизиране,  релаксиране и добър сън в аромотерапията.

 

Внимание: Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина. Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода!

12,00 лв. 10,50 лв.