... ...

Harmony - парфюм за дома

  • Марка: eterina
  • Кат. номер:34

 

Harmony

 

Арома бленд от етерични масла, които нежно успокояват съзнанието, балансират емоциите, премахват стреса и напрежението, зарежда ни с радост, спокойствие и хармония.

 

Защо да използваме етеричните масла у дома

 

Съществува голямо разнообразие от етерични масла, всяко със своя уникален аромат, носещ квинт есенцията/най-цените съставки на растението от което е получено. Използвайки нашите знания и опит в благотворните действия на етеричните масла създадохме:

 

Harmony - аромат за дома съчетал в себе си нежната и релаксираща лавандула, свежестта на кедъра и лимона, уханието на сладък портокал, загадката на бергамот и опияняващия иланг-иланг.

 

 

Натурален продукт без наличие на синтетични химични примеси.

 

100% Натурален състав

12,90 лв.
Допълнителна информация +

Поканете свежестта на природата у дома със серията "Парфюм за дома" от eterina. Ароматизирайте своя дом с натуралния аромат на етричните масла.

 

Както знаете по-голяма част от ароматизаторите за стая са на основата на химични съставки, които се дифузират във въздуха който вдишваме. Поради тази причина създаваме за вас натурална алтернатива, която е екологична и напълно безопасна за здравето ви. Запазете своята връзка с природата.

 

Етеричните масла пречистват и освежават въздуха. Те носят лечебните свойства на растенията и спомагат за преодоляване на редица здравословни проблеми.  При вдишване молекулите на етеричните масла въздействат върху човешкото тяло, като успокояват, стимулират и нежно го лекуват по природосъобразен достъпен и приятен метод.

 

Състав: Растителен етилов алкохол, етерично масло от лавандула, етерично масло от лимон, етерично масло от портокал, етерично масло от кедър, етерично масло от иланг-иланг, етерично масло от бергамот, етерично масло от салвия.

 

Трайност на аромата: След отваряне продуктът ще дифузира помещението в период от 15 до 20 дни, в зависимост от условията на средата. Аромата се разпространява в обсег от 1 до 2 метра разстояние от избраното място за поставяне на уелнес ароматизатор.

Съображения при употребата на етеричните масла +

Поради голямата си концентрация, етеричните масла не бива да се нанасят неразредени върху кожата!

 

Децата, бременните, хората страдащи от астма, епилепсия, онкологични заболявания, алергии трябва да използват етеричните масла с повишено внимание и само след консултация със специалист-ароматерапевт.

 

Съхранявайте етеричните масла далече от източници на топлина и светлина. Цитрусовите масла съхранявайте в хладилник.

 

Пазете етеричните масла далеч от деца и домашни животни.

 

Когато използвате етеричните масла, бъдете внимателни да не попаднат в очите или лигавицата на устата.

 

Поради високата им концентрация, с етеричните масла се работи в капки.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност или се посъветвайте със специалист-ароматерапевт! Винаги когато използвате дадено етерично масло за първи път, направете тест за чувствителност, като капнете  една капка етерично масло върху клечка за уши след което докосвате с нея вътрешната част на китката и оставяте без да го миете 24 часа. Ако се появи сърбеж, парене, обрив или друга нежелана реакция не трябва да използваме конкретното етерично масло.

 

Моля вземете предвид, че информацията, изложена в сайта има опознавателен характер. За точно приложение на етеричните масла, моля обърнете се към специалист/ароматерапевт.