... ...

Арома сет за стая "Harmony"

12,90 лв.
  • Марка: eterina
  • Кат. номер: 34
Допълнителна информация
Съображения при употребата на етеричните масла
Допълнителна информация

 

Harmony

 

Арома бленд от етерични масла, които нежно успокояват съзнанието, балансират емоциите, премахват стреса и напрежението, зарежда ни с радост, спокойствие и хармония.

 

Защо да използваме етеричните масла у дома

 

Съществува голямо разнообразие от етерични масла, всяко със своя уникален аромат, носещ квинт есенцията/най-цените съставки на растението от което е получено. Използвайки нашите знания и опит в благотворните действия на етеричните масла създадохме:

 

Harmony - аромат за дома съчетал в себе си нежната и релаксираща лавандула, свежестта на кедъра и лимона, уханието на сладък портокал, загадката на бергамот и опияняващия иланг-иланг.

 

 

Натурален продукт без наличие на синтетични химични примеси.

 

100% Натурален състав

 

Поканете свежестта на природата у дома със серията "Парфюм за дома" от eterina. Ароматизирайте своя дом с натуралния аромат на етричните масла.

 

Както знаете по-голяма част от ароматизаторите за стая са на основата на химични съставки, които се дифузират във въздуха който вдишваме. Поради тази причина създаваме за вас натурална алтернатива, която е екологична и напълно безопасна за здравето ви. Запазете своята връзка с природата.

 

Етеричните масла пречистват и освежават въздуха. Те носят лечебните свойства на растенията и спомагат за преодоляване на редица здравословни проблеми.  При вдишване молекулите на етеричните масла въздействат върху човешкото тяло, като успокояват, стимулират и нежно го лекуват по природосъобразен достъпен и приятен метод.

 

Състав: Растителен етилов алкохол, етерично масло от лавандула, етерично масло от лимон, етерично масло от портокал, етерично масло от кедър, етерично масло от иланг-иланг, етерично масло от бергамот, етерично масло от салвия.

 

Трайност на аромата: След отваряне продуктът ще дифузира помещението в период от 15 до 20 дни, в зависимост от условията на средата. Аромата се разпространява в обсег от 1 до 2 метра разстояние от избраното място за поставяне на уелнес ароматизатор.

Съображения при употребата на етеричните масла

Поради голямата си концентрация, етеричните масла не бива да се нанасят неразредени върху кожата!

 

Децата, бременните, хората страдащи от астма, епилепсия, онкологични заболявания, алергии трябва да използват етеричните масла с повишено внимание и само след консултация със специалист-ароматерапевт.

 

Съхранявайте етеричните масла далече от източници на топлина и светлина. Цитрусовите масла съхранявайте в хладилник.

 

Пазете етеричните масла далеч от деца и домашни животни.

 

Когато използвате етеричните масла, бъдете внимателни да не попаднат в очите или лигавицата на устата.

 

Поради високата им концентрация, с етеричните масла се работи в капки.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност или се посъветвайте със специалист-ароматерапевт! Винаги когато използвате дадено етерично масло за първи път, направете тест за чувствителност, като капнете  една капка етерично масло върху клечка за уши след което докосвате с нея вътрешната част на китката и оставяте без да го миете 24 часа. Ако се появи сърбеж, парене, обрив или друга нежелана реакция не трябва да използваме конкретното етерично масло.

 

Моля вземете предвид, че информацията, изложена в сайта има опознавателен характер. За точно приложение на етеричните масла, моля обърнете се към специалист/ароматерапевт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!