...

Био флорална вода „Лавандула“

3,80 лв.
  • Марка: Розбио България
  • Кат. номер: 22
Допълнителна информация
Допълнителна информация

 Био лавандулова вода от дестилерията на Разбио България.

 

Разфасовки:

100 Мл.

500 Мл.

Съставки (INCI):

Lavandula Angustifolia Flower Distillate water

 

Лавандуловата вода е 100% натурален продукт получен при парна дестилацията на биологично отглеждана Lavаndula Angustifolia. Използва се за почистване и хидратиране на всеки тип кожа. Подходяща е за младежка кожа склонна към образуване акне, също така осигурява свежест и хидратация на зрялата кожа. За хармонизиране,  релаксиране и добър сън в аромотерапията.

 

Употреба

  • Грижа за кожата и косата:

Почистващо, енергизиращо и тонизиращо действие за всички типове кожа. Използва се за омекотяване и хидратирате на кожата и косата. Нанесете сутрин и вечер на чиста кожа или впръсквайте по всяко време на деня , за да освежите кожата си. Добавете няколко капки масло от жожоба върху тампон , напоен с лавандулова вода и използвайте за премахване на грим от деликатната зона около очите. Навлажнете кожата си с лавандулова вода, преди да нанесете масло за лице, ако желаете да попие по-бързо.

 

  • Ароматерапия:

Подмладяващото ухание ободрява духа и хармонизира ума. Може да се използва за повишаване на концентрацията и подобряване на вътрешното равновесие. Използвайте като добавка във ваната за облекчение от стрес или напръскайте стаята, спалното бельо и дрехите си.

  • В домакинството:

Лавандуловата вода може да се използва като универсално, нетоксично, безвредно за Земята домакинско почистващо средство. Подходящо за почти всички видове почистване.

  • За домашните любимци:

Познато като средство против кожни раздразнения. Използвайте като щадящ околната среда ароматизатор на местата, където Вашият домашен любимец обитава или спи.

  • Парно гладене:

Добавете 5 мл лавандулова вода към обикновената вода в ютията, за да придадете на спалното си бельо и дрехите си божествен аромат. Освен това, лавандуловата вода предпазва дрехите от молци и е известно, че отблъсква комари, мухи и други насекоми.