... ...

Хвойна и Кедър + подарък керамична лампа

  • Марка: eterina
  • Кат. номер:37

За да облекчите натрупания стрес на помощ за вас идва етеричното масло от Хвойна и релаксиращото действие на Кедър, естествения аромат на природата идва чрез 100% чисти етерични масла eterina.

 

При закупуването на пакета получавате подарък Керамична арома лампа, с помощта на която да дифузирате полезните свойства на етеричните масла.

 

Защо Хвойна и Кедър?

 

Етеричното масло от Хвойна почиства въздуха, освежава нашето съзнание като намалява чувството на стрес и тревожност. То е добър приятел в трудните моменти.

 

Кедровото масло подобрява работата на дихателните пътища, то действа отхрачващо и подпомага имунната система. Ароматът има релаксиращо и отпускащо действие, спомага за успокояване на ума и балансиране на емоциите.

 

Употреба на керамичната лампа?

 

  1. Поставете в горната част на арома лампата от 3 до 5 капки етерично масло по ваш избор.
  2. След това поставете запалена чаена свещ в долната част и скоро можете да се насладите на прекрасния аромат.
Съображения при употребата на етеричните масла +

Поради голямата си концентрация, етеричните масла не бива да се нанасят неразредени върху кожата!

 

Децата, бременните, хората страдащи от астма, епилепсия, онкологични заболявания, алергии трябва да използват етеричните масла с повишено внимание и само след консултация със специалист-ароматерапевт.

 

Съхранявайте етеричните масла далече от източници на топлина и светлина. Цитрусовите масла съхранявайте в хладилник.

 

Пазете етеричните масла далеч от деца и домашни животни.

 

Когато използвате етеричните масла, бъдете внимателни да не попаднат в очите или лигавицата на устата.

 

Поради високата им концентрация, с етеричните масла се работи в капки.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност или се посъветвайте със специалист-ароматерапевт! Винаги когато използвате дадено етерично масло за първи път, направете тест за чувствителност, като капнете  една капка етерично масло върху клечка за уши след което докосвате с нея вътрешната част на китката и оставяте без да го миете 24 часа. Ако се появи сърбеж, парене, обрив или друга нежелана реакция не трябва да използваме конкретното етерично масло.

 

Моля вземете предвид, че информацията, изложена в сайта има опознавателен характер. За точно приложение на етеричните масла, моля обърнете се към специалист/ароматерапевт.