... ...

Пакет ЗАЩИТА от комари

20,60 лв.
  • Марка: eterina
  • Кат. номер: 42

Любимите етерични масла против комари са вече тук с пакет ЗАЩИТА против комари.

Допълнителна информация
Съображения при употребата на етеричните масла
Допълнителна информация

За да се защитим от досадните комари когато сме сред природата или просто разпускаме в парка може да разчитаме на натуралните етерични масла. Създайте своя натурален продукт който да отблъсква нежеланиет вредители, продукт който защитава вас и вашата кожа.

 

Пакет ЗАЩИТА от комари съдържа Арома бленд ЗАЩИТА от комари 10 ml. и 100 % Натурално масло от Бадем с подарък 50 мл. стъклена бутилка с пулвелизатор, в която сами да приготвите вашия спрей против комари  и Рол-он бутилка за директно нанасяне върху вашата кожа на създадения от вас бленд.

 

Защо “ЗАЩИТА” от комари с помощта на етеричните масла?

 

С топлите месеци идват и комарите, а с тях постоянният сърбеж. За да се предпазим прибягваме към репеленти които са базирани на DEET (диетил толуамид). Въпреки ефикасното му действие трябва да се съобразим с неговата употреба, тъй като това вещество не е съвсем безопасно - срещани страничен ефект са алергичните реакции. За това на помощ идват етеричните масла със своите полезни свойства.

 

За борба с вредните насекоми разчитаме на натуралните етерични масла които отблъскват досадните комари чрез своят аромат. Летливите агенти на маслата влияят директно на рецепторите на комарите и някои насекоми, като оставят естествения аромат на етерични масла във въздуха.

 

Как да създадем своята натурална ЗАЩИТА  от комари в домашни условия?

 

Комбинирането на маслата работи дори по-добре от индивидуалната им употреба, тъй като различните летливи агенти влияят на рецепторите на комарите и насекомите по различни начини. Арома бленд ЗАЩИТА е със 100% концентрация на етерични масла които отблъскват комарите и освежават въздуха.

 

  • Спрей против комари

 

За тази цел добавете 15 до 18 капки арома бленд ЗАЩИТА към 50 мл.  дестилирана вода.

Преди всяко използване разклатете добре бутилката. Впръскайте по откритите части на тялото от 2 до 3 пъти.

ВНИМАНИЕ! Да не се пръска в очите. При попадане в очите измийте обилно с вода.

 

  • За нанасяне върху кожата

 

Може да създадете своят собсвен бленд от етерични масла който да нанесете върху вашата кожа. Просто добавете 18 до 20 капки от арома бленда към 50 мл. растително/базово масло от Бадем. Разнесете получената смес върху кожата в равномерни количества.

 

За да създадете вашият личен компактен Рол-он против комари:

  1. В стъклена Рол-он бутилка добавете 8 мл. растително масло от Бадем
  2. Добавете 5 капки от Арома бленд ЗАЩИТА от комари
  3. Поставете металната рол-он тапа и завиите капачката
  4. Разклатете получената смес добре и оставете за 10 минути
  5. Вашият компактен Рол-он против комари е готов за употреба ;)

 

Нанесете върху вътрешната страна на китките, сгъвките на ръцете и/или краката. Поради високата си ефективност етеричните масла отблъскват комарите нанесени в минимално количество.

 

  • За дифузер и арома лампа

 

За да осигурите защита във вашият дом добавете от Арома бленд ЗАЩИТА във вашият дифузер или арома лампа от 3 до 5 капки и поставете устройството в близост до прозореца, външната врата.

 

Вземете под внимание че бленд от етерични масла ЗАЩИТА е със 100% концентрация на етерични масла.

Съображения при употребата на етеричните масла

Поради голямата си концентрация, етеричните масла не бива да се нанасят неразредени върху кожата!

 

Децата, бременните, хората страдащи от астма, епилепсия, онкологични заболявания, алергии трябва да използват етеричните масла с повишено внимание и само след консултация със специалист-ароматерапевт.

 

Съхранявайте етеричните масла далече от източници на топлина и светлина. Цитрусовите масла съхранявайте в хладилник.

 

Пазете етеричните масла далеч от деца и домашни животни.

 

Когато използвате етеричните масла, бъдете внимателни да не попаднат в очите или лигавицата на устата.

 

Поради високата им концентрация, с етеричните масла се работи в капки.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност или се посъветвайте със специалист-ароматерапевт! Винаги когато използвате дадено етерично масло за първи път, направете тест за чувствителност, като капнете  една капка етерично масло върху клечка за уши след което докосвате с нея вътрешната част на китката и оставяте без да го миете 24 часа. Ако се появи сърбеж, парене, обрив или друга нежелана реакция не трябва да използваме конкретното етерично масло.

 

Моля вземете предвид, че информацията, изложена в сайта има опознавателен характер. За точно приложение на етеричните масла, моля обърнете се към специалист/ароматерапевт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!