... ...

Рол он SUNRISE 10 мл.

9,90 лв.
  • Марка: eterina
Допълнителна информация
Съображения при употребата на етеричните масла
Допълнителна информация

Да се събудим свежи и отпочинали е нещо, което не се случва всеки ден, но може да си подарите по всяко време. Ароматерапията е наука, която връща жизнените сили и душевното равновесие само с помощта на отделни ухания, които активират различни центрове в мозъка.

 

Подарете си миг свежест и бодрост, който да озари вашата рутина. SUNRISE е арома бленд, който цели стимулиране на сетивата, ободрява и стимулира  организма за едно хармонично начало на деня.

 

Защо Рол-он “SUNRISE”?

 

Всеки изгрев е едно ново начало, също както всяко наше утро. За да посрещнем дневните трудности то ние трябва да сме бодри, съсредоточени и с приповдигнато настроение. За да сме едно със себе си и с природата на помощ идват етеричните масла.

 

Рол-он SUNRISE ни помага да се усетим аромата на етеричните масла и техните свойства, които въздействат на нашата концентрация, бодрост, ведрост, мотивация и положителна енергия. Те са способни да се борят с умората, сутрешната отпадналост и липса на мотивация.

 

За да се насладите на освежаващия аромат на лавандула, ободряващата сила на мандарина, свежестта на хвойна, мъдростта на кедъра и безсмъртниче ние в eterina създадохме арома блед SUNRISE, за едно по-позитивно изживяване на всеки наш ден.

 

Как да използваме Рол он от етерични масла”SUNRISE”?

 

Етеричните масла се използват най-често в ароматерапията. Те обикновено се вдишват или разреждат и прилагат директно върху кожата.

 

Рол он “SUNRISE” е арома блед от етерични масла примесен с базови масла за директно нанасяне върху кожата. С помощта на ролон може лесно и бързо да нанесете вашият любим арома бленд.

 

За да се насладите на ободряващия аромат "SUNRISE" нанесете върху вътрешната страна на китките, на слепоочията, под носа или вдишайте директно от ролон бутилката.

 

Какво съдържа Рол он “SUNRISE”?

 

Етеричните масла, които се определят като афродизиакални биват:

  • Етерично масло от Лавандула
  • Етерично масло от Мандарина
  • Етерично масло от Лимон
  • Етерично масло от Безсмъртниче
  • Етерично масло от Здравец
  • Етерично масло от Хвойна

Натурални растителни масла 

  • Масло от Макадамия (базово масло)
  • Масло от Бадем (базово масло)

 

Характеристики

 

Опаковка: стъклен ролон флакон 10 ml.

Състав/INCI: Macadamia Ternifolia; Prinus Dulcis; Citrus Reticulata; Lavandula Angustifolia; Citrus Limonum; Helichrysum Italicum; Juniperus Communis; Geranium Macrorrhizum herb oil.

Съображения при употребата на етеричните масла

Поради голямата си концентрация, етеричните масла не бива да се нанасят неразредени върху кожата!

 

Децата, бременните, хората страдащи от астма, епилепсия, онкологични заболявания, алергии трябва да използват етеричните масла с повишено внимание и само след консултация със специалист-ароматерапевт.

 

Съхранявайте етеричните масла далече от източници на топлина и светлина. Цитрусовите масла съхранявайте в хладилник.

 

Пазете етеричните масла далеч от деца и домашни животни.

 

Когато използвате етеричните масла, бъдете внимателни да не попаднат в очите или лигавицата на устата.

 

Поради високата им концентрация, с етеричните масла се работи в капки.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност или се посъветвайте със специалист-ароматерапевт! Винаги когато използвате дадено етерично масло за първи път, направете тест за чувствителност, като капнете  една капка етерично масло върху клечка за уши след което докосвате с нея вътрешната част на китката и оставяте без да го миете 24 часа. Ако се появи сърбеж, парене, обрив или друга нежелана реакция не трябва да използваме конкретното етерично масло.

 

Моля вземете предвид, че информацията, изложена в сайта има опознавателен характер. За точно приложение на етеричните масла, моля обърнете се към специалист/ароматерапевт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!