...

За нас

eterina

Стремежът ни да създаваме и предлагаме натурални продукти ни тласна към етеричните масла и техните ползи, с мисията да предоставим на своите клиенти широка гама от 100% натурални  етерични масла под своя марка, eterina.

 

Нашата цел е да създаваме и предлагаме натурални продукти и услуги, осигуряващи природосъобразна грижа за здраве, красота и наслада в ежедневието по възможно най-неинвазивен начин.

Тази цел е основната задача която стои зад бранда eterina, това е и подбудата която тласна нас през 2018 година да потеглим по този път заедно, ръка за ръка, с нашата общност и да създадем това което сме днес. Благодарим Ви!

 

Защо да ни се доверите? Като създател и собственик на бранда eterina , аз влагам в това което правя моята любов, професионални знания и опит в областта на натуралните продукти и етерични масла. В основата са натрупаните знания в магистърска степен на специалността “Парфюмерия, козметика и етерични масла”, следват години професионален опит, като производител на етерични масла и парфюмерия. А днес заедно с нашия екип създаваме за вас натуралните продукти eterina под строг контрол и с гаратирано качество.

 

Нашето мото:

 

НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАС Е В ПРИРОДАТА И НЕЙНИТЕ ДАРОВЕ

 

Подбираме грижовно продуктите, които предлагаме на пазара, както и техните производители и се стремим към постоянно развитие и увеличение на продуктовата листа. За всички продукти,  е представена опознавателна информация, както на тяхната страница, така и в нашия „Блог“. Очаквайте скоро и хармоничните растителни смеси със синергични взаимоотношения на етеричните масла в тях.

Нашето желание за стриктно следване на правилата и работните процедури, внимание към детайла, както и личната употреба на предлаганите продукти, ни осигуряват увереност в качеството на всеки от предлаганите от нас артикули.

За нас е важно да бъдем информирани, знаещи и можещи в това, което прилежно правим за Вас. Ние високо ценим вашето доверие и с готовност ще отговорим на вашите желания, предложения и въпроси.